КУНГАБОҚАР НАВЛАРИДА ҲОСИЛ ЭЛЕМЕНТЛАРИНИНГ ШАКЛЛАНИШИГА ЭКИШ ТИЗИМИ ВА МИНЕРАЛ ЎҒИТЛАР БИЛАН ОЗИҚЛАНТИРИШ МЕЪЁРЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Андижон вилоятининг ўтлоқи тупроқлари шароитида кунгабоқарнинг маҳаллий ва хорижий навларини такрорий экин сифатида экиш муддатлари ва минерал ўғитлар билан озиқлантириш меъёрларини ҳосил элементларининг шаклланишига таъсири ўрганилди.