TABIIY GEOGRAFIYA DARSLARIDA “AVSTRALIYA MATERIGI IQLIMI” MAVZUSINI O‘QITISHDA ASSESMENT TEXNIKASIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqola Tabiiy-geografiya darslarida “Assesment” texnikasini qo‘llashga bag‘ishlangan. Jumladan, “Avstraliya materigi iqlimi” mavzusini o’quvchilar ongiga singdirishda mazkur ta’lim texnologiyasini qo‘llash usullari o‘rganilgan va xulosalar qilingan.