XADISLAR-DINIY-AXLOQIY DASTURLAR MANBAI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada xadislarning inson hayotidagi ahamiyati tahlil qilingan bo‘lib, xadislar, oldingi va hozirgi zamon o‘rtasidagi diniy qadriyatlarning o‘zgarishlari, ko‘p asrlik milliy va diniy qadriyatlarimizni asrab avaylash, dunyo ilm-fani va madaniyati rivojiga ulkan hissa qo‘shgan ajdodlarimizning bebaho hikmatli so‘zlaridan iborat.