AMIR TEMURNING YOSHLAR TARBIYASIGA OID QARASHLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada buyuk sarkardalardan biri Amir Temurning yoshlar tarbiyasi va Turkiy xalqlarning mo‘g‘illar zulmidan ozodligi to‘g‘risida ma’lumot bayon etilgan.