PROFESSIONAL TA’LIMDA CHET TILINI O’QITISH METODIKALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada professional ta’lim muassasalarida chet tilini o‘qitishda duch keladigan muammolar yoritilgan. Talabalar bilan olib borilgan tadqiqot natijalari taqdim etilgan bo‘lib, ular til o‘rganishdagi qiyinchiliklarni aniqlashga yordam beradi.