IMOM NASOIYNING MADANIY ME’ROSI LEGACY OF IMAM NASAI КУЛЬТУРНОЕ НАСЛЕДИЕ ИМАМА НАСАИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada buyuk muhaddis Imom Ahmad An-Nasoiyning hayoti, ijodiy faoliyati va qoldirgan madaniy me'roslari haqidagi fikrlar ilgari suriladi. Uning hadislari va rivoyatlarining yoshlar tarbiyasi uchun qanchalik muhim ekanligi muhokama qilinadi.