ДОРИВОР ЎСИМЛИКЛАР ЕТИШТИРИШНИНГ ЗАРУРИЯТИ ВА ТАРМОҚНИ БАРҚАРОР РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мақолада доривор ўсимликлар етиштириш моҳияти, зарурияти, саҳанинг асосий муаммолари ёритиб берилган ҳамда тармоқни барқарор ривожлантириш учун таклифлар ишлаб чиқилган.