VOLEYBOL SPORT TURIDA O‘YIN TEXNIKASI VA UNING TASNIFI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola Voleybolchilar, murabbiylar va ishqibozlar uchun qimmatli manba bo'lib xizmat qilishi mumkin bo'lgan keng qamrovli tasnifni taqdim etishga qaratilgan voleybol sportidagi o'yin texnikasining nozik tomonlarini o'rganadi. To'liq adabiyotlarni tahlil qilish orqali turli xil o'yin texnikasi o'rganiladi va tizimli tasniflash taklif etiladi. Usullar mavjud adabiyotlarni ko'rib chiqish va ekspert xulosalarini sintez qilishni o'z ichiga oladi. Natijalar o'yin texnikasini tushunish va tasniflash uchun tuzilgan asosni taqdim etadi. Munozara bo'limi ushbu topilmalarning oqibatlarini o'rganadi va xulosada ushbu tasnif voleybolda individual va jamoaviy ko'rsatkichlarni yaxshilashga qanday hissa qo'shishi mumkinligi haqida tushuncha berilgan.