JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llash hamda hozirgi kunda oliy ta'lim muassasalarida jismoniy tarbiya darslarini tashkil etish va o'qitish metodikasi haqida ma'lumotlar berilgan.