VOLEYBOL O‘YINIDA TEXNIK TAYYORGARLIK HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola voleybol o'yinidagi texnik tayyorgarlik sohasiga kirib, uning mahoratni rivojlantirish va umuman ishlashni yaxshilashdagi ahamiyati to'g'risida har tomonlama tushuncha berishga qaratilgan. Mavjud adabiyotlarni o'rganish, turli xil o'qitish usullarini tahlil qilish, muvaffaqiyatli amalga oshirish natijalarini taqdim etish va oqibatlari to'g'risida munozarada qatnashish orqali ushbu maqola murabbiylar, futbolchilar va ixlosmandlar uchun qimmatli tushunchalarni qo'shishga intiladi.