BOLALARGA MILLIY QADRIYATLAR VOSITASIDA TA’LIM-TARBIYA BERISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada bolalarda milliy qadriyatlar vositasida axloqiy sifatlarni shakllantirish, bolaning xulq madaniyati, ularning ongli faoliyati, bilim saviyasi, e’tiqodi – tarixiy tajribalarga, an’analar, udumlar va urf-odatlarga munosabati darajasida tarkib toptirish, milliy qadriyatlarimiz bo’lmish an’analar, udumlar va urf-odatlarni o’rganish, oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti, jamoatchilik hamda mahallalarda amalga oshirilgan ishlar haqida so’z boradi