XALQ TABOBATIDA ARPABODIYON O‘SIMLIGINING DORIVOR XUSUSIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada arpabodiyon oʻsimligi haqidagi maʻlumotlar keltirilgan. Xususan: Oʻzbekistondava Markaziy Osiyo davlatlarida tarqalishi, zamonaviy tibbiyotdagi oʻrni, kimyoviy tarkibi: organik va noorganik moddalar hamda vitaminlar haqida.