XALQ TABOBATIDA KOVUL O’SIMLIGINING KIMYOVIY TARKIBI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada kovul oʻsimligi haqidagi maʻlumotlar keltirilgan. Xususan: Oʻzbekistonda tarqalishi, zamonaviy tibbiyotdagi oʻrni, kimyoviy tarkibi: organik va noorganik moddalar hamda vitaminlar haqida.