BOSHLANGʻICH SINF O'QUVCHILARINING ONA TILI VA O'QISH SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu metodik tavsiyadaboshlang’ich sinf o’quvchilarida o’qish savodxonligini rivojlantirish to’g’risida fikr yuritilgan. O’quvchilarga ona tili va oʻqish savodxonligi fanlarida interfaol va qiziqarli metodlar dars berish yo’llari haqida maʼlumot berilgan.