BOSHLANGʻICH SINF O'QUVCHILARINING RAQAMLI SAVODXONLIGINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston ta’lim tizmida raqamli savodxonlik va innovatsion texnologiyalarning o‘rni haqida fikr yuritilgan. Asosan boshlangʻich sinf o'quvchilarining raqamli savodxonlik bo'yicha bilim darajasini aniqlash va uni rivojlantirish bo'yicha masalalar ko'rib chiqiladi