ANALYSIS OF THE INFLUENCE OF HALF-RINGS IN THE NEW STRUCTURE OF TWO-LAYER KNITTED FABRICS ON TEXTILE TECHNOLOGICAL INDICATORS (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada ikki yassi ignadonli trikotaj to’quv mashinalarining texnologik imkoniyatlaridan foydalanib ishlab chiqarilgan ikki qatlamli trikotaj to’qima na’munalarining texnologik ko’rsatkichlarini tahlil natijalari keltirilgan.