TECHNOLOGICAL INDICATORS OF NEW STRUCTURE TWO-LAYER KNITTED FABRICS ANALYZED (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada ikki yassi ignadonli trikotaj to’quv mashinalarining texnologik imkoniyatlaridan foydalanib ishlab chiqarilgan ikki qatlamli trikotaj to’qima na’munalarining texnologik ko’rsatkichlarini tahlil natijalari keltirilgan.