KASALIKKA TEZ CHALINUVCHI BOLALARDA ADENOID BEZINING PATOLOGIYASIDA KUZATILADIGAN ASORATLAR VA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada kasallikka moyil bo'lgan bolalarda adenoid patologiyasi bilan bog'liq asoratlar haqida umumiy ma'lumot berilgan va davolash usullari muhokama qilingan. Adabiyot tahlili, shu jumladan bolalar otorinolaringologiyasidagi so'nggi yutuqlar taqdim etilgan. Bundan tashqari, maqolada davolash uchun tavsiya etilgan usullar ko'rsatilgan, ushbu muolajalar natijalari muhokama qilingan va mavzu bo'yicha keng qamrovli muhokama qilingan. Xulosa qilib aytganda, bolalarda adenoid patologiyasini boshqarish bo'yicha tavsiyalar va takliflar taklif etiladi.