БOШЛАНГИЧ СИНИФДА ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ушбу аннотация шу хакдаким ,   Бошланғич синф укувчиларини укитиш жараёнида дидактик уйинларни амалда куллаш шарт-шароитларини куйидагича белгилашимиз мумкин .