ZANJABIL O‘SIMLIGINING FOYDALI XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Zanjabil o‘simligining foydali jihatlari tibbiyotda aniqlangan bo‘lib ko‘p asrlardan buyon tibbiyotda va tabobatda keng qo‘llanilib kelmoqda. Maqolamizda zanjabil o‘simligining foydali jihatlari haqida to‘xtalib o‘tamiz.