МАЪМУРИЙ СУД ИШЛАРИНИ ЮРИТИШДА ЖАВОБГАРНИНГ ПРОЦЕССУАЛ ҲУҚУҚ ВА МАЖБУРИЯТЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мазкур мақолада 2017-2021 йилларда Ўзбекистон Республикасини ривожлантиришнинг Ҳаракатлар стратегияси асосида судларининг ваколатларини қайта кўриб чиқиш йўли билан Маъмурий судларни ташкил этиш, Ўзбекистон Республикасининг Маъмурий суд ишларини юритиш тўғрисидаги кодексининг қабул қилиниши, Маъмурий судларнинг такомиллашиб боришининг ҳуқуқий асослари ёритилган.