TEATR SAN’ATINING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Teatr tomoshasini o'ziga xos xususiyatlarini izlash va aniqlash biz uchun avvalo uni boshqa san'at turlaridan (xoreografiya, rasm, me'morchilik va boshqalar) ajratish uchun zarurdir.Bu savol teatrning mohiyati haqidagi savolning teskari tomonidir.Ushbu maqola teatr san’ati hamda uning o'ziga xos xususiyatlari haqida ma'lumotlar berilgan.