MA’MURIY HUQUQBUZARLIK TOʻGʻRISIDAGI ISH YUZASIDAN CHIQARILGAN QAROR XUSUSIDA SHIKOYAT BERISH VA PROTEST BILDIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu tesizda Ma’muriy huquqbuzarlik to'g'risidagi ish yuzasidan chiqarilgan qaror xususida shikoyat berish va protest bildirish haqida fikir yuritilgan