O’ZBEKISTON OZIQ-OVQAT BOZORINI RIVOJLANTIRISHIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada amaliy misollar keltirilgan oziq-ovqat uchun mo'ljallangan raqamli tizimlarni qo'llash sanoat uskunalari.Shuningdek, oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash sanoati korxonalarini avtomatlashtirishda internetdan foydalanish imkoniyatlari ochib berilgan.