РАНГ-ТУС БИЛДИРУВЧИ СИФАТЛАРНИ ЎРГАНИШ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
мазкур мақолада она тили таълимида ранг-тус билдирувчи сифатлардан “қора” сўзини ўрганиш ҳақида сўз юритилади.