ONA TILI DARSLARIDA O'QUVCHILARNING NUTQIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada ona tili darslarida o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyalarini rivojlantirishning mazmuni yoritildi.