PSIXOLOGIYADA MUAMMOSINING TADQIQI XUSUSIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Sotsial intellektning tabiatini yoritishda intellekt bo’yicha mavjud psixologik yondashuvlarning umumiy holatini tahlil etib o’tishni maqsadga muvofiq deb hisoblaymiz. Bugungi kunga qadar mavjud yondashuvlarning quyidagi tartibdagi intellekt yondashuvlari sifatida qayd etish mumkin.