ТАСАВВУФ ТАЪЛИМОТИ ВА АМАЛИЁТИНИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШНИНГ НАЗАРИЙ-МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Авваламбор, методологиянинг ўзи ҳақида икки оғиз сўз. Методология – бу маълум бир назарий ёхуд амалий фаолиятни ташкил қилиш ва амалга ошириш услублари ҳамда тамойиллари системасидир.