ZAMONAVIY PSIXOLOGIYADA EMPATIYA MUAMMOSINI NAZARIY TAHLILI XUSUSIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mamlakatimizda yoshlarga oid davlat siyosati sohasida bir qancha ishlar amalga oshirildi. O’tgan vaqt ichida yoshlarni har tomonlama qo’llab-quvvatlash, ularning huquq va qonuniy manfaatlarini himoya qilish, mamlakatimiz istiqboli uchun mas’uliyatni o’z zimmasiga olishga qodir shijoatli yoshlarni tanlash borasida keng ko’lamli vazifalar o’rtaga tashlandi va alohida bir tizim yaratildi.