EXPLORING THE TOURISM POTENTIAL OF NAMANGAN REGION AND MAXIMIZING ITS OPPORTUNITIES EFFICIENTLY (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Namangan viloyatining turistik salohiyati bo’yicha tadqiqot natijalari yoritilgan. Shuningdek, mintaqada turizmni rivojlantirish uchun taklif va mulohazalar keltirilgan.