EXPERIMENTAL VA MORPHOLOGIC TADQIQOTLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Bugungi dunoda kwp mamlakatlarda aholining noironligi wa limning bosh kasalliklaridan biri miokard infarksiyasi.