ЖИНОЯТ ПРОЦЕССИДА ШАХС ҲУҚУҚЛАРИНИ ЧЕКЛАШ ЗАРУРИЯТИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мақолада жиноят процессида шахс ҳуқуқларини чеклаш зарурияти таҳлил қилинган. Шунингдек жиноят процессида шахс ҳуқуқларини чеклашнинг хусусияти ва мазмуни очиб берилган.