TASVIRIY SAN’AT ASARLARI VOSITASIDA O‘QUVCHILARINING BADIIY TASAVVURLARINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada madaniyat taraqqiyoti natijasida, xalqlar o‘rtasidagi madaniy, ma’naviy aloqalar rivojlanayotganligi singari, san’atga bo‘lgan talab kundan-kunga ortib borayotganligi tahlil etilgan.