ALISHER NAVOIYNING TASAVVUFIY QARASHLARIDA AHMAD YASSAVIYGA BO‘LGAN MUNOSABAT (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada Naqshbandiya tariqatining yetuk vakili mutasavvif Mir Alisher Navoiyning Yassaviy tariqati asoschisi Xoja Ahmad Yassaviyga bo‘lgan munosabati aks etgan.