ЖИНОЯТЧИЛИККА ҚАРШИ КУРАШ ТУШУНЧАСИ ВА АҲАМИЯТИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Жиноятчиликка қарши курашни ташкил этишда жамоат тартибини сақлаш, фуқаролар хавфсизлигини таъминлаш, ҳуқуқ-тартиботни сақлаш ҳамда мустаҳкамлаш, ҳуқуқбузарликларни аниқлаш, уларга барҳам бериш, шунингдек уларнинг содир этилиши сабабларини ва уларга имкон бераётган шарт-шароитларни аниқлаш, уларни бартараф этишга доир таклифлар ёритиб ўтилган.