JISMONIY TARBIYA FANI O'QITISH METODIKASI HAMDA O'QITISHDA ISHLATILADIGAN METODLARNING TUZILISH ASOSLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Jismoniy tarbiya fani o'qitish metodikasi hamda o'qitishda ishlatiladigan metodlarning tuzilish asoslari haqida ma'lumotlar berilgan.