MAYMUNJON O‘SIMLIGINING CHESTER THORNLESS NAVINING MEVA VA BARGLARINING KIMYOVIY TARKIBINI O‘RGANISH (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada maymunjon o‘simligining morfologiyasi,shifobaxsh xususiyatlari,yetishtirish texnologiyasi hamda mevalarning kimyoviy tarkibi haqida ma'lumotlar berilgan hamda ayrim muhim maymunjon o‘simligining navlariga to'xtalib o'tilgan.