MILLIY MUSIQANI O’RGANISHNING AHAMIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada: milliy musiqaning hayotimizdagi ahamiyati,uni yoshlar qalbiga jo qilish, o’tmishdagi ota-bobolarimiz ijro namunalarini o’rganish va bunday mas’uliyatli ish biz pedagoglar zimmasida ekanligi haqida bayon etilgan. “An’ana - o‘tmishning yakuni emas, balki yangi zamonni ilhomlantiruvchi jonli kuchdir”