YUQORI SINF O‘QUVCHILARNI EMOTSIONAL INTELLEKTUAL RIVOJLANTIRISH DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ta’lim muassaslaridagi yuqori sinf o‘quvchilarida ta’lim va tarbiya tizimi va farzandlarimizning rivojlanayotgan qobiliyatlarini to‘g‘ri yo‘naltirishga, ularning intellektual imkoniyatlariga asoslanib, kuchli shaxslar qilib tarbiyalashga xizmat qiladi. SHu bois ham yosh avlodga ta’lim-tarbiya berish, ularning intellektual bilimlarini rivojlantirish va ularni qo‘llab-quvvatlash dolzarb ijtimoiy ehtiyojlar pedagogik muommolar sifatida