ПРОЦЕССУАЛ ҲУҚУҚ (ИҚТИСОДИЙ ВА ФУҚАРОЛИК)ДА ДАЛИЛЛАР КЛАССИФИКАЦИЯСИ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Иқтисодий ва фуқаролик суд ишларида тарафлар тортишувчанлик ва тенглик принципи асосида ўз талаб ва эътирозларини асослайдиган далилларни тақдим қилиш билан фуқаролик ёки иқтисодий суд ишини ўз фойдасига ҳал қилишга ҳаракат қилади. Иқтисодий ва фуқаролик суд ишларида суднинг ҳал қилув қарори тарафлар тақдим этган далилларга ва уларни исбот қилишга қаратилган ҳаракатига узвий боғлиқдир.