RAQAMLI TEXNOLOGIYADAN FOYDALANIB ASRONOMIYA FANINI O’QITISHNING ISTIQBOLLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada astronomiya kursini o’qitishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati va shu bilan birgalikda innavatsion texnologiyalaridan foydalanish usullari yoritilgan. Hozirgi astronomiya fanini o’rganishda dasturiy vositalarning eng samarali turlari va ulardan foydalanish ko’rib chiqilgan.