O‘ZBEK TILIDA MORFOLOGIK TAHLILNING AHAMIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Fe’l shakllari bo‘yicha umumiy morfologik tahlillarni takrorlash, mustahkamlash va umumlashtiruvchi, nazorat ishi darslarida o‘tkazish usullari va shakli haqida batafsil tushunchalar berildi.