O’ZBEK MILLIY MUSIQASIDA MILLIY CHOLG’U ASBOBLARINING TUTGAN O’RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada qadimiy o’zbek musiqasining o’ziga xosligi takomillashuv hamda ijrochilik usliblarida o’zbek musiqa cholg’ularining tutgan o’rni xaqida o’rinlicha fikr va mulohazalar yuritilgan.