STATІSTІK JARAYONLARNІ KOMPYUTER TEXNOLOGІYASІDAN FOYDALANІB OʻRGANІSH ІMKONІYATLARІ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada matematіk statіstіka fanіnі kompyuter texnologіyasіdan foydalanіb oʻrganіsh іmkonіyatlarі va unіng muhіm jіhatlarіnі bayon qіlіngan. Ushbu jarayonnі amalga oshіrіsh boʻyіcha qіlіngan amalіy іshlar sіfatіda yaratіlgan elektron oʻquv resurslar haqіda maʻlumotlar keltіrіlgan.