“BOBURNOMA”ASARIDAGI MANZARA TASVIRINI TAQQOSLASH MUAMMOLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada “Boburnoma” asaridagi manzara tasvirini taqqoslash uslubida yaratilganligi va ayrim jumla tarjimalari tahlil qilinadi.