GLOBAL TRANSFORMATSIYALAR DAVRIDA MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH: INNOVATSIYALAR VA ISTIQBOLLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada global transformatsiyalar davrida maktabgacha ta’lim sifatini oshirishda pedagogning innovatsion texnologiyalarni qo’llashning samaradorlik xususiyatlari haqida so’z yuritilgan.