KONTRASЕPIV VOSITALARNING ZAMONAVIY USULLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Aholining keng qatlamlari uchun sog‘lom turmush tarzi, oqilona ovqatlanish, reproduktiv salomatlik, sog‘lom oilani shakllantirish masalalari bo‘yicha «Bexatar onalik», «Sog‘lom oilani shakllantirish», «Sog‘lom tur mush tarzi asoslari», «Sog‘lom ovqatlanishga 12 qadam» va boshqa mavzularda ko`pgina ishlar olib borilmoqda shu jumladan Kontrasepsiyaning zamonaviy usullari oilani rejalashtirishda istalmagan homiladorlikni oldini olish uchun qo`llaniladigan samarali usullar yeg`indisidir. Hozirgi kunda zamonaviy kontrasepsiya usullari barcha ayollarimiz uchun o`zining avzalliklari bilan xizmat qilib kelmoqda