KVILLING SAN’ATINING TASVIRIY SAN’AT DARS MASHG’ULOTLARIDA QO’LLANILISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada tasviriy san’at darslarida o’quvchilarni kvilling san’ati bilan tanishtirish, qiziqarli va mazmunli bo’lishini taminlash uchun amalda qo’llanilishi yozilgan.