IN VITRO SHAROITIDA SHAFTOLINING GARNEM VA GF-677 PAYVANDTAGLARINI MIKROKLONAL KO‘PAYTIRISHDA OZUQA MUHITINING TA’SIRI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Maqolada shaftolining Garnem va GF-677 payvandtaglarini mikroklonal ko‘paytirishda turli xil ozuqa muhitlarida ekilib, inkubotorlarda 5000-5200 lyuks yorug‘likda o‘sish uzunligi keltirilgan.