ПАХТАНИ МАЙДА ИФЛОСЛИКЛАРДАН ТОЗАЛАГИЧИДА ҚОЗИҚЛИ БАРАБАН ТИТИШ ЗОНАСИНИ АГРЕГАТ ИШ УНУМДОРЛИГИГА ТАЪСИРИНИ ЎРГАНИШ (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Мақолада пахта тозалагичнинг қозиқчали барабанининг титкилаш зонаси агрегати ишлашининг майда ифлосликлардан тозалашга таъсири ўрганилади.